Расюк запевняє, що замовником вбивства “правої руки” Баканова був Нескоромний – джерело.

ЗАТРИМАННЯ АНДРІЯ РАСЮКА, ФОТО “ЦЕНЗОР.НЕТ”

Працівник Антитерористичного центру СБУ, що підозрюється у підготовці вбивства керівника одного з підрозділів Служби безпеки Юрій Расюк, погодився на угоду зі слідством.

Джерело: інформований співрозмовник у правоохоронних органах в коментарі “Українській правді”

Деталі: Расюк дав покази органам досудового слідства, але поки що не був допитаний у суді.

Зазначається, що разом із тим, у суді був допитаний свідок Сергій Артеменко, який за версією слідства мав стати виконавцем злочину.

За словами співрозмовника, Расюк під час допиту свідчив, що замовником в підготовці вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова був колишній заступник голови СБУ Дмитро Нескоромний.

Передісторія:

  • 23 січня стало відомо, що працівника СБУ Юрія Расюка затримали за підозрою в підготовці вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.
  • Суд арештував Расюка на 60 діб без можливості внесення застави.
  • У СБУ повідомили, що за замах на Наумова пропонували $50 тисяч.
  • Замовником нападу слідство вважає колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного. Йому оголосили підозру, чоловіка розшукують.
  • Правоохоронці оприлюднили записи розмов фігурантів, де вони обговорюють суму винагороди для нападників, організацію та мотиви.

СБУ оголосила Нескоромного в розшук та перевіряє щодо держзради

 

Служба безпеки оголосила колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, а також перевіряє плівки, на яких він може фігурувати, на порушення закону про державну зраду.

Джерело: пресслужба СБУ в коментарі “Українській правді”

Дослівно: “Слідчі ГСУ СБУ оголосили Нескоромного в розшук. Його місце знаходження не встановлено.

Слідчі, крім того, аналізують матеріали, опубліковані в ЗМІ, щодо наявності в діях Дмитра Нескоромного ознак вчинення злочину передбаченого статтею 111 КК України – державна зрада”.

Деталі: Зазначається, що Нескоромного оголосили у всеукраїнський та міждержавний розшуки.

Українська правда

peredplata