Помер відомий підприємець і меценат, який приймав на Буковині дітей Трампа.

На Буковині відійшов у вічність відомий підприємець і меценат, заступник голови правління авіаційно-спортивно-технічного клубу “Крила Буковини” Володимир Захарчук.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор Центрального палацу культури Чернівців Олександр Мадей.

Він зазначив, що Захарчук помер внаслідок коронавірусу.

“Страшна звістка, в яку не хочеться вірити. Ковід вбив ще одну чудову людину. Світла пам’ять і царство небесне Вам, Володя! Глибокі співчуття рідним і близьким!”, – йдеться у дописі Мадея.

Раніше буковинські ЗМІ розповідали історію про те, як Володимир Захарчук у “Лекечому” приймав гостей – дітей екс-президента США Дональда Трампа.

“Сам” не відпочивав, але його діти Іванка і Ерік – відпочивали. Мій син познайомився з ними після свого навчання в Англії. Тож приїхали, ходили на полювання, смакували бринзу, банош, гуцульський мед – і вони таки розуміються на ньому! Знали, як перевіряти, чи мед справжній, витягали з нього ложку і дивилися, щоби цівка стікала безперервно. Дуже їм сподобався наш капусняк. А от холодцю вони не зрозуміли, тож ми їм більше й не пропонували. Їли переважно фасулі (сміється – авт.) Десь в архівах навіть зберігаю фото Іванки Трамп, яка в “Лекечому” коле дрова. Тож, можна сказати, і вона “працювала на Україну”, – розповідав пан Володимир.

peredplata