Випускники Чернівців пішли на природу

Понад п’ятдесят відсотків навчальних закладів Чернівців обрали для святкування випускного не ресторани.

Частина дітей та батьків відмовилися від ресторанів через епідситуацію в країні, інша – не встигла замовити відповідний бенкетний зал. Про це кореспонденту Інформаційного агентства АСС розповіла начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук.   

Так, за інформацією головної освітянки міста, не святкуватимуть у ресторанах випускники 24-х навчальних закладів міста з 46. Решта – попрощаються зі школою і вчителями на банкетах. Тут безпеку дітей, батьків та педагогів пильнуватиме поліція, додала Ірина Ткачук.    

  «Щодо того святкувати чи ні – заклади мають організаційну автономію, вони самі мають право приймати такі рішення. Це справа батьків і дітей. Ми надавали рекомендації навчальними закладам про дотримання карантинних обмежень, а друге – ми розсилали листи про те, щоб директори, педагоги звернули увагу на недопущення вживання алкогольних та наркотичних речовин», – зазначає начальниця.

Також Ірина Ткачук розповіла, що деякі випускники вирішили замість ресторану відвідати з екскурсією якесь місто або ж просто поїхати на природу.  

Авторка: Аліна Величко, студентка студентка 2 курсу факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/zamist-restoranu-na-prirodu-yak-u-chernivcyah-svyatkuvatimut-vipuskni-74199. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata