Іспанський встид!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:
-Динаміка батлів, чи пак, срачів в українському сегменті соцмереж просто карколомна…
Якщо іще торік скандал обговорювався протягом тижня, потім 2-3 скандали на тиждень, то тепер по 2-3 потужних срача на день. Зранку було продовження скандалу довкола Лариси Ніцой і Артема Довбика, а вже по обіді нова хвиля обурення накриває соціальні мережі. І як тут не обурюватися, дивлячись на оці дебільні військові туфлі на підборах, у яких наші захисниці, студентки українських військових вишів маршируватимуть Хрещатиком під час військового параду з нагоди 30-річчя незалежності України?
А що, зручних, літніх жіночих берців нема? Міноборони, у вас не всі вдома? Іспанський встид!
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, військова форма та на відкритому повітрі
 
 
 
24 серпня Хрещатиком крокуватиме жіноча «коробка» військовослужбовиць ЗСУ на підборах
Фото: armyinform

На минулому параді дівчата були в повсякденній формі одягу і зі зброєю, цьогоріч же курсантки вийдуть на Хрещатик на підборах

24 серпня на Хрещатику відбудеться військовий парад, присвячений 30-річчю Незалежності України. Разом із іншими підрозділами головною вулицею столиці крокуватиме жіноча «коробка» військовослужбовиць ЗСУ на підборах.

Як пише «Армія.Інформ», на цьогорічному параді вся жіноча «коробка» буде представлена курсантками Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

«На минулому параді дівчата були в повсякденній формі одягу і зі зброєю. Цього року, наскільки мені відомо, вони вперше крокуватимуть у парадній формі і без зброї. Курсантки йтимуть у туфлях на підборах. Тому нині почали тренуватись ходити в цьому взутті», – розповів майор Євген Балабушка.

Курсантка Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Іванна Медвідь додала, що підготовка триває вже понад місяць:

«Сьогодні вперше тренування відбувається у туфлях на підборах. Це трішечки важче, ніж у берцях, але ми стараємося. У параді я братиму участь вперше. Дуже цього хотіла. Коли ще у школі вчилась, любила дивитись на паради. На тренуваннях дуже стараюсь, щоб не підводити ні наших офіцерів, ні нашу «коробку». Батьки мої були в захваті, коли дізнались що братиму участь у параді. Пообіцяли, що обов’язково приїдуть на Хрещатик, щоб підтримати мене».

Парад 24 серпня. Мережу розлютила ідея взути жінок-військових у туфлі на підборах 
Натомість у соцмережі розкритикували ідею параду на підборах.

«Міністерство оборони України, а шо за нова форма???це ми так рішучим крококом в НАТО йдемо?», – обурюється у Facebook активіст Олексій Цимбалюк.

«На моє переконання, це ніякий не креатив, і ніяке не підкреслення жіночності військовослужбовців-жінок, які братимуть участь у параді 24 серпня. Це наруга, висміювання Армії. Жінка-військовослубовець в туфлях на підборах – це ще й знущання та сексизм», – додає аналітик Павло Нусс.

Він також вибачився «за всіх нас» перед дівчатами, які крокуватимуть парадом на підборах».

«Вибачте нас усіх, що своїм безсиллям змушуємо знущатися над Вами та над Армією та країною в цілому», – написав Нусс.

Нагадаємо, Україна витратить 100 млн на святкування 30-ї річниці Дня Незалежності.

Раніше повідомлялося, що згідно із Висновком Міністерства фінансів України до проєкту розпорядження Кабінету міністрів України «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України», відповідно до фінансово-економічних розрахунків до проєкту акта його реалізація потребуватиме коштів з державного та місцевих бюджетів в обсязі 5 423,2 млн грн, у тому числі додаткова потреба становитиме 840,5 млн гривень.

Нагадаємо, президент анонсував парад на День Незалежності.

Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/incidents/parad-24-serpnya-merezhu-rozlyutila-ideya-vzuti-zhinok-viyskovih-u-tufli-z-pidborami-foto-766311.html?fbclid=IwAR3L1pKNEbdutZlLXgol500TPeF0Mi3El1g_AAkGOGcwO3Oqpd2yRxh8gkE

 

 
 
 
 

peredplata