Чому правила не для всіх? Голова Чернівецької райради Домніцак та депутати в “кабаку” проігнорували вимогу правоохоронців пред’явити сертифікати про вакцинацію

Два ресторани в Чернівцях отримали адмінпротоколи через чиновників, які обідали без ковід-паспортів

У Чернівцях правоохоронці склали адміністративні протоколи на два ресторани, в яких обідали місцеві чиновники, які відмовились пред’явити силовикам свої COVID-сертифікати.

Про це заступниця начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Анжела Косован повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, сьогодні під час перевірки мобільної групи Держпродспоживслужби спільно з Національною поліцією, в ресторані “Незабаром” голова Чернівецької районної ради Руслан Домніцак та присутні в закладі депутати відмовились на вимогу правоохоронців пред’явити свої сертифікати про вакцинацію від коронавірусу.

Як виявилось, що сертифікату немає та вакцинуватись вони навіть не збираються. Але разом з тим пан Домніцак переписав прізвище поліціянта та почав телефонувати кому треба, щоб закрити перевірку, – написала Косован.

Окрім того, чиновниця додала, що в іншому ресторані – Панська гуральня – мобільна група виявили ще одного посадовця без ковід-сертифіката. Ним виявився директор земельного департаменту Чернівецької міськради Андрій Тимофійчук.

На заклади на місці були складені протокол про адміністративне правопорушення, – написала Косован.

У прес-службі поліції підтвердили, що вчора проходили перевірки закладів громадського харчування, однак відмовились озвучувати назви ресторанів, в яких зафіксували порушення.

Голова Чернівецької райради Руслан Домніцак заявив ZAXID.NET, що повідомлення начальниці Держпродспоживслужби Анджели Косован є не зовсім правдивим. «Те що вона там написала, то половина брехні. Інцидент такий був, але не зовсім так, розумієте, мені навіть не хочеться коментувати її допис», – заявив Руслан Домніцак, пообіцявши розповісти свою версію подій після завершення робочого дня.

Нагадаємо, що у Чернівецькій області діє “жовта” зона карантинних обмежень. У зв’язку із значним рівнем поширення коронавірусної інфекції, з 1 листопада усі школи регіону відправили на дистанційну форму навчання.

Джерело: https://bukovyna.online/, УНІАН, https://zaxid.net/news/

peredplata