\”Я усвідомлюю високий рівень відповідальності\”, – новий начальник буковинського УСБУ

"Я усвідомлюю високий рівень відповідальності", - новий начальник буковинського УСБУСьогодні, 16 травня, Голова Служби безпеки України генерал-майор Олександр Якименко представив особовому складу Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області нового керівника регіонального органу – полковника Сергія Семишкура.

У заході взяли участь голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв, голова обласної Ради Михайло Гайнічеру, керівники міської виконавчої влади, правоохоронних, судових та контролюючих органів області.

Голова СБУ Олександр Якименко підкреслив, що новий керівник має необхідний практичний досвід, який дозволить йому вирішувати успішно завдання, які стоять перед Управлінням. Відзначаючи позитивні здобутки регіонального органу, очільник Служби подякував за якісну роботу і професійність попередньому керівнику обласного Управління.

Сергій Семишкур запевнив: «Я усвідомлюю високий рівень відповідальності за ділянку роботи, яка доручена мені керівництвом держави та Служби, і вдячний за довіру».

Довідка: Семишкур Сергій Володимирович народився 1961 року у м. Прилуки Чернігівської області. В органах державної безпеки з 1987 року, має значний досвід управлінської та оперативної роботи. З 2008 року проходив службу на керівних посадах Управління військової контррозвідки в АР Крим та м. Севастополі.

Нагадаємо, указом Президента України № 273/2013 від 15.05.2013 р. полковник Семишкур С.В. призначений на посаду начальника Управління СБ України в Чернівецькій області.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

peredplata