В Чернівцях протестували проти відміни потягу \”Чернівці-Ковель\”

В Чернівцях протестували проти відміни потягу "Чернівці-Ковель"25 травня з 20.00 до 20.20 чернівецька молодь, а також студенти, що приїхали на навчання у чернівецьких вузах із сусідніх областей провели на Чернівецькому залізничному вокзалі акцію “Прощання з поїздом “Ковель-Чернівці”.

Маршрут потяга надзвичайно популярний і завжди завантаженимй. Але влада всеодно взялася “пакращити” нам життя і позбавляє нас сполучення з Волинню, Львовом та Івано-Франківськом!

Молоді люди прийшли на акцію з плакатами, щоб висловити свою думку, до них приєдналися ще більше людей, які постійно їдуть цим потягом.

– Мета нашої акції – відмінити новий розклад потягів, щоб цей потяг “Ковель-Чернівці” і надалі їздив, бо він сполучує всю західну України, від Чернівців до Волині. Він дуже потрібен, оскільки ним подорожують дуже багато студентів з Чернівців, Львова, Івано-Франківська тощо. Без цього потягу буде дуже важко добиратися в інші куточки західної України, а їхати автобусом дуже довго і дуже дорого, – запевнила організатор акції Оксана БІЛЕК.

Свою думку щодо реорганізації розкладу потягів Укрзалізниці висловили і люди, які можливо в останній раз подорожують цим потягом:
– Нам дуже потрібний цей потяг. А якщо хочуть щось змінити, то нехай дають інший, нехай дають заміну. Студенти та працівники Укрзалізниці назбирали більше 170 підписів, щоб не знімали цей потяг. Людей дуже багато, які їздуть цим потягом, налічується більше 300 чоловік, – запевнила пані Марія, яка постійно їздить цим потягом.

Нам дуже потрібен цей поїзд! Чого його відміняють ми зовсім не розуміємо! Нам потрібно їхати ним кожен день, не те, що через день. Ми зібрали підписи, але ніхто нас не слухає, ніяких мір не було прийнято, – сказала пані Галина.

Георгій БОДНАРАШ

Джерело та світлина CitizenJournal.info ©

peredplata