Прокурор Чернівецької області Петро Коваль про хабарників та не тільки ВІДЕО

Прокурор Чернівецької області Петро Коваль про хабарників та не тільки ВІДЕОПрокурор Буковини Петро Коваль дав сьогодні прес-конференцію за підсумками діяльності прокуратури з початку 2013 року. Зустріч із журналістами виявилася цікавою, оскільк останнім часом в краї сталося чимало резонансних справ, зокрема орилюднена заява ініціативної групи працівників ветеренарної медицини області щодо фактів корупції у цьому підрозділі з боку її кернівника, а також вчорашня сенсаційна подія – затримання на хабарі заступника Першотравневої районної ради у м.Чернівці, який вимагав від директора одного з ринків 100 тисяч доларів США за сприяння у вирішенні питання у міській раді з реконструкцією цього торгівельного об\’єкту, повідомляє БукІнфо.

\”Коли мені доводиться доповідати про ці справи у столиці, там дивуються, що Чернівецька область ніби найменша, а хабарі чи не найбільші в Україні\”, – щиро зізнався Петро Коваль.

Ще одна сенсація – прокурор Буковини на теле і відео-камери заявив, що найближчий виконком Чернівецької міської ради прийме рішення забрати у представника прокуратури у виконкомі незаконно отримане ним у травні місяці житло.

Нагадаємо, що як повідомив 29 травня порталу БукІнфо народний депутат України Роман Ванзуряк, останнім рішенням виконкому від 21.05. 2013 року, під прикриттям додатку № 1-Д, уповноваженому прокуратурою міста за наглядом прийнятих міською радою рішень Лопачуку Віктору Миколайовичу, який у списку позачерговиків був 197-м, надано нежитлове приміщення для відновлення під житло загальною площею 99 м.кв. по вул.Гоголя, 4. Прийняття даного рішення порушило процедуру законності, оскільки не було внесене у порядок денний і не було опубліковане на сайті міської ради.

peredplata