Чернівецька дитяча лікарня потопає в смітті

Чернівецька дитяча лікарня потопає в сміттіТе, що ви бачите на світлині – не сміттєзвалище. Таке твориться під вікнами на території Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні №1, що на вулиці Руська 207а, де стоять сміттєві баки. Там твориться щось немислиме: сміттєві баки напівпорожні, але навколо багато сміття. Зазначимо, що це лікарня, і серед сміття багато шприців, систем, таблеток, ампул тощо.

Чернівецька дитяча лікарня потопає в смітті

Ці речі мають бути навпаки максимально ізольовані, бо тут щодня проходять відвідувачі лікарні, переступаючи через небезпечне, в прямому сенсі, сміття. Поспілкувавшись з однією з працівниць закладу ми дізналися, що цих двох сміттєвих контейнерів не вистачає.

– Раніше було чотири, але чомусь їх тут більше не ставлять. Сміття з наповнених баків випадає, мішки рвуться, а сміття розноситься вітрами по території, – каже працівниця.

Куди дивиться Чернівецька міська державна санітарно-епідеміологічна станція ? Та чому з такою неповагою до людей, ставляться служби, які відповідають за вивіз сміття?

Василь ВИНОГРАДОВ

peredplata