“Не за власним бажанням”: з театру звільнили відому актрису Марічку Романову

Улюблена багатьма чернівецькими театралами актриса Марія Романова звільнилася з театру.
 
Про причини звільнення Марія Романова не повідомила, вказала лише, що йде не за власним бажанням: “Рішення про припинення мого контракту прийняте директором театру, а не мною”. 
 
Харизматична акторка, яка запам’яталася глядачеві колоритними образами, які створила на сцені, висловила також переконання, що “прийде переможний час для нашої ????????країни, час коли пасіонарні, творчі та вільнолюбні люди будуть Творити сучасну історію українського театру, позбавленого пильного присмаку, стереотипів, корупційних схем, які призводять до руйнування Твоїх стін та Духу”. 
 
Текст звернення актриси до своїх шанувальників:
 
“Друзі та поціновувачі ТЕАТРУ, моя улюблена чернівецька публіко, я щиро ДЯКУЮ вам, за 15 років нашої взаємної, щирої любові, за ваші оплески, за підтримку, за ваші натхненні очі, які я, мала щастя, бачити і відчувати ??
 
Дякую тобі, мій ТЕАТРЕ, що творила і розкривалась тобі та глядачам, коли ти ще був ТЕАТРОМ, а не … (асоціації у кожного свої, а я тактовно промовчу).
 
З чистим серцем покидаю ТВОЇ стіни, хоч і не за власним бажанням… Впевнена, що прийде переможний час для нашої ????????країни, час коли пасіонарні, творчі та вільнолюбні люди будуть Творити сучасну історію українського театру, позбавленого пильного присмаку, стереотипів, корупційних схем, які призводять до руйнування Твоїх стін та Духу.
 
Люблю Вас, друзі ??
 
Ваша Марічка Романова
P.S.
 
Щира вдячність ЗСУ ! Нашим Героям, які боронять нас, даючи можливість нам творити, вірити, любити.
 
Саме їх ПЕРЕМОГИ та жертовність, дарують нам віру в перемогу ???? Світла над безпросвітною темрявою, яка точить нашу Україну!”
 
 

peredplata