Чернівчани зможуть отримувати польські Шенген візи, не виїжджаючи з міста

Чернівчани зможуть отримувати польські Шенген візи, не виїжджаючи з містаЗ середини серпня цього року в Чернівцях запрацює пункт прийому візових анкет Республіки Польща. Про це домовились секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин та Генеральний консул Польщі у Львові Ярослав Дрозд, який протягом 4-5 липня перебуває з візитом у Чернівцях.

Пункт прийому знаходитиметься по вулиці Червоноармійській, 31. Чернівчани зможуть подавати документи на відкриття віз до країн Шенген зони, не виїжджаючи з міста. Питання відкриття в Чернівцях пункту прийому візових анкет вже піднімалося в ході попередньої зустрічі Генерального консула Республіки Польща у Львові та секретаря Чернівецької міської ради.

За словами Ярослава Дрозда, тісна і плідна співпраця між Генеральним консульством у Львові та міською владою Чернівців, польською громадою міста стимулювали розвиток взаємовідносин та визначили необхідність відкриття в Чернівцях візового центру, що значно полегшить процедуру подання документів та отримання віз для мешканців міста та області.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata