У Чернівцях мати загуляла з кавалером і забула дитину в кафе

У Чернівцях мати загуляла з кавалером і забула дитину в кафеУ Чернівцях мати загуляла і забула в кафе дитину. З кавалером десь пішла, а доньку залишила.

Як повідомили у ЦГЗ УМВС у Чернівецькій області, до міліції звернулися працівники бару \”Хелен\”, що на вулиці Сагайдачного обласного центру та повідомили, що невідома жінка залишила дитину.

Зараз міліція намагається встановити родичів дитини. Зі слів дівчинки її звуть Каріна, прізвище Коляса або Фальоса, виховательку з дитячого садочку звати Наталія Василівна.

Як повідомив старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей УМВС області Андрій Еремія: \”На місце події одразу прибули наші співробітники. У ході опитування працівників кафе. Вони з’ясували, що 18 липня близько 15 години до приміщення бару зайшла невідома жінка із дівчинкою віком 3-4 роки. Мати підсіла до молодої пари і через деякий час покинула разом із чоловіком кафе, а дитину залишила із невідомою жінкою. Згодом жінка теж покинула кафе залишивши дитину\”.

На даний час дівчинка перебуває у дитячому притулку.

УМВС України в Чернівецькій області звертається до всіх громадян, кому відома будь-яка інформація, що допоможе встановити місце перебування родичів дівчинки, негайно повідомити за телефонами 6-19-05 або \”102\”.

Також працівники міліції нагадують батькам або особам на яких покладені обов’язки по вихованню дитини, що за неналежне виконання обов’язків по догляду за дитиною передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.

Джерело

peredplata