На Буковині готуються до осіннього призову

На Буковині готуються до осіннього призовуВ обласному та районних військових комісаріатах Чернівецької області тривають основні заходи, присвячені підготовці та проведенню чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2013 року.

Як повідомив начальник відділу комплектування та призову – заступник військового комісара Чернівецького ОВК підполковник Юрій Миронець були проведені заняття з посадовими особами військових комісаріатів області, які відповідають за призов. На яких були обговорені питання, щодо порядку доставки призовників на збірний пункт, оформлення на них особових справ, проведення медичного обстеження та вивчення особистих якостей призовників. Також була доведена кількість, яку мають призвати осінню цього року міський та районні військові комісаріати області.

– На даний час налагоджено активну взаємодію між всіма організаціями, які відповідно до вимог діючого законодавства беруть участь у заходах, пов’язаних з підготовкою та проведенням призову, – зазначив підполковник Юрій Миронець.

Зокрема у Збройних Силах України служитиме 121 юнак, внутрішніх військах МВС України -125 і Державній спеціальній службі транспорту -30. Загалом з Буковини, протягом жовтня-листопада, планується відправити до Збройних Сил та інших військових формувань України, для проходження дійсної військової служби 276 юнаків.

Про це повідомили в регіональному медіа-центрі МО України (м. Львів).
Світлина – rda.m-p.org.ua

peredplata