Адміністрація Калинівського ринку переконує, що ніякого ембарго на 5 секторі немає

Адміністрація Калинівського ринку переконує, що ніякого ембарго на 5 секторі немаєПрес-служба МТК \”Калинівський ринок\” відкидає звинувачення депутата Юрія Ватаманюка в тому, що адміністрація ринку блокує завезення товарів на 5 сектор.

Сьогодні на одному із Чернівецьких сайтів був опублікований матеріал під заголовком «Куба по-чернівецьки, або проти підприємців 5-го сектора місто запровадило економічне і торговельне ембарго», в якому деякі політики звинувачують адміністрацію «Калинівського ринку» у тому, що підприємцям 5-го торгового сектору нібито заборонено завозити на ринок товар.
«Як і на кожному підприємстві у нас є затверджений графік роботи, згідно якого товар на ринок завозиться з 16 до 20 години і розвантажується у присутності приватного підприємця, коментує цю ситуацію генеральний директор КП МТК «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук.

– У порушення цього графіку, ми десь йшли на зустріч підприємцям, і дозволяли завозити товар і вночі. Для цього охоронці бігають пів ночі за автомобілями слідкуючи за розвантаженням товару і не виконуючи в цей момент свої безпосередні обов’язки з охорони території ринку. Товар же постачальники вивантажують без приватних підприємців поруч з їх контейнерами.

На жаль ми стали отримувати багато скарг і звинувачень від підприємців, що десь щось вкрали з товару чи чогось не вистачає. Але охоронці фізично не можуть встежити за усім самовільно розвантаженим товаром біля контейнерів, тим більше вони не зобов’язані звіряти з кожним постачальником накладні щодо кількості розвантаженого. Уникнути подібних ситуацій можна лише повернувшись до чіткого графіку завозу товару, який прописаний на кожному торговому секторі, що і було зроблено.

Натомість ми чуємо у свій бік якісь безпідставні звинувачення від політиків, які вкотре намагаються загострити ситуацію на 5-му торговому секторі. Є графік завозу товару, який підприємці усіх секторів дотримуються, і для 5 сектору виключень ніхто не робитиме.
Ми не будемо реагувати на подібні випади з боку представників опозиції, оскільки чітко розуміємо, що все це вони роблять лише задля власного піару й можливості і в подальшому використовувати підприємців 5-го сектору у своїх цілях виводячи їх на якісь певні пікети чи мітинги, які навіть не стосуються «Калинівського ринку».

Прес-служба КП МТК «Калинівський ринок»

peredplata