Поновлено продаж квитків на поїзд № 117/118 Київ-Чернівці

Поновлено продаж квитків на поїзд № 117/118 Київ-ЧернівціУкрзалізниця поновила попередній продаж квитків на поїзд № 117/118 Київ-Чернівці. Продаж квитків на зазначений поїзд був тимчасово закритий у зв’язку з очікуваною зміною маршруту його курсування.

Однак, враховуючи невизначеність у часі ратифікації Верховною Радою України міждержавної Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту, відповідним прийняттям відповідних внутрішніх нормативних документів, а також через численні звернення громадян Укрзалізниця відкрила попередній продаж квитків на поїзд за звичним маршрутом До 20 січня 2014 року.

Після прийняття вищезгаданих нормативно-правових актів маршрут прямування поїзда буде змінено – він буде проходити територією Молдови. Завдяки новому маршруту через територію Молдови час перебування у дорозі поїзда № 117/118 Київ-Чернівці орієнтовно зменшить на 2 години в одному напрямку. Раніше подорож поїздом № 117/118 Київ-Чернівці тривала 13 год. 35 хв. Також склад поїзда буде збільшено на 4 вагони, що дасть додатково близько 200 посадкових місць для пасажирів в одну сторону.

Нагадаємо, Протокол про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту 12 листопада підписали Міністр інфраструктури України Володимир Козак та Міністр транспорту і дорожньої інфраструктури Молдови Василе Ботнарь.

Про це повідомляється на сайті Української залізниці (світлина з сайту).

peredplata