Чернівецький аеропорт знову має борги по виплаті зарплатні. Тепер в півмільйона

Чернівецький аеропорт знову має борги по виплаті зарплатні. Тепер в півмільйонаЧернівецькою прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері на підставі матеріалів перевірки Територіальної державної інспекції з питань праці у Чернівецькій області внесені відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 Кримінального кодексу України за фактом безпідставної невиплати заробітної плати в розмірі 497 тис. грн. працівникам КП «Міжнародний аеропорт Чернівці» та ще 2 звільненим особам із цього підприємства.

Матеріали кримінального провадження направлені в Лінійний відділ УМВС України на Львівській залізниці для досудового розслідування.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Нагадаємо, в квітні 2013 року прокуратура вже повідомляла, що станом на 19.03.2013 року безпідставно допущена заборгованість із виплати заробітної плати перед 153-ма працівниками та 5-ма звільненими у березні в розмірі понад 995 тис. грн. Тоді борг було погашено. Але, схоже, утворився новий.

До речі, нещодавно з Чернівців таки почали літати літаки в київському напрямку. Обіцяних ж літаків до Туреччини та Болгарії так і немає.

peredplata