З турботою про інвалідів

З турботою про інвалідівДля Чернівецької обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін» доброю традицією стала участь в заходах, які проводять громадські організації Буковини, зокрема, ті, які опікуються проблемами інвалідів.

Серед таких організацій особливе місце належить міському товариству «Мрія», яке об’єднує інвалідів з порушеннями опорно-рухового апарату. 29 вересня з ініціативи цієї громадської організації пройшла традиційна міська спартакіада людей з обмеженими фізичними можливостями, приурочена Дню міста. Інваліди виборювали першість в змаганнях з дартсу, шахів, шахмат, кидання баскетбольного м’яча в корзину, демонстрували вправність і силу в перегонах на інвалідних візках і силових вправах. З учасниками спартакіади зустрівся голова обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін» Максим Бурбак, який від імені партійців вручив інвалідам цінні подарунки, повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін».

Бажаними гостями стали «фронтовики» і на урочистих зборах, приурочених Міжнародному дню глухих. Враховуючи те, що для нечуючих громадян дуже актуальним є питання слухових апаратів, обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін» вирішила допомогти з придбанням слухового апарату для Дмитра Олексійовича Палія, який, крім того що втратив слух, є незрячим з дитинства. Його слуховий апарат вийшов з ладу і з приводу його заміни було направлено депутатське звернення до управління охорони здоров’я міської ради. Однак, чиновники обмежились повідомленням, що новий апарат може бути виданий інваліду лише в першому кварталі 2013 року.

Як повідомив голова обласної організації «Фронт Змін» Олексій Каспрук, зараз ця проблема спільними зусиллями членів партійців вирішена і новенький слуховий апарат буде доставлено інваліду додому.

За дорученням партійців Олексій Каспрук вшанував також найбільш активних учасників художньої самодіяльності – інвалідів, які не чують.

peredplata