Хто встановить попереджувальний знак по проспекту Незалежності

Народна трибуна

Крик душі
«Останнім часом постійно наражаємося на небезпеку потрапити під колеса автомобілів, які виїжджають з двору між будинками №№ 119 та 121 по проспекту Незалежності у Чернівцях, почасти з великою швидкістю, так що іноді ледь встигаєш відскочити, — крик душі мешканців обласного центру Лариси Варварюк, Олени Іванович, Валерія Андрійця, Василя Осовича та інших – всього 11 підписів. – Річ у тім, що не так давно над проїздом між цими будинками спорудили магазин (зараз там продають побутову техніку), який закриває видимість транспортних засобів, котрі наближаються, виїжджаючи з двору. Про встановлення бодай навісного попереджувального знака на кшталт «Бережись автомобіля» чомусь ніхто не думає. А тут, між іншим, постійно ходять люди та граються діти – не приведи, Боже, до біди… Ми та наші знайомі, що проживають неподалік та також чи не щодня ризикують потрапити під колеса автомобіля, проходячи повз, зверталися до працівників магазину, аби порушили клопотання про встановлення попереджувального знака. Минуло кілька місяців, але все залишається як і було. Допоможіть з’ясувати, хто з представників чернівецької влади може звернути увагу на цю проблему».

Писк влади
Як повідомляють у відділі транспорту департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради, мешканцям необхідно написати звернення з цього приводу на ім’я директора департаменту Дмитра Сірмана. За його розпорядженням буде створена комісія, до якої увійдуть працівники відділу транспорту департаменту, співробітники Державтоінспекції і відділу благоустрою та санітарно-екологічного стану територіальної (Шевченківської) районної ради. Комісія виїде за вказаною адресою, обстежить місце виїзду автомобілів та пересування пішоходів і прийме відповідне рішення.

Наталія Брянська
Від редакції. Як стверджує начальник відділу транспорту департаменту ЖКГ Василь Михайлович Мартинюк, звернення від чернівчан із зазначеної проблеми до них поки що не надходило.

peredplata