Астролог: «Війна в Україні закінчиться до кінця літа»

Астролог: «Війна в Україні закінчиться до кінця літа»Професійний астролог з Дубна на Рівненщині Ірина Кравець розповіла про майбутнє України.

Коли в Україні настане мир і чим зумовлені революційні події та агресія щодо неї? Чи налагодяться стосунки з Росією? Як розвиватиметься наша держава у найближчі роки? Що заважає президенту України Петру Порошенку ефективно працювати на благо держави? Відповіді на ці питання кореспонденту «Press-центру» дала професійний астролог з Дубна Ірина Кравець.

– Пані Ірино, коли в Україні закінчиться війна?

– Щоб дати відповідь на це питання, я орієнтувалася на положення небесних світил. Ворог в України потужний, але вона здобула й сильних друзів. Багато таємниць є у цьому питанні. Але все закінчиться перемогою.

– Як швидко це буде?

– Якщо рахувати для історії держав, то швидко. А для батьків дітей, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, – дуже довго. Війна змінить свідомість українців і вони стануть дуже сильні духом. Останні 10 років правління політики намагалися розколоти державу. Інформаційна війна триває досі. Але вона об`єднає українців. Бойові дії на сході повинні закінчитися до кінця літа. Але ходіння зі зброєю ще продовжиться. Бо декотрі зі східняків просто поміняють шапки, лицемірячи, що підтримують Україну. Тож до кінця року спокою не буде. А взагалі Україна закінчить війну, коли у неї буде потужна інформаційна політика. Бо Росія її веде. Потрібне якесь міністерство, щоб цим займалося.

– Чи буде Росія офіційно оголошувати війну Україні?

– Того, що Росія нападе відкрито на Україну, я не бачу. Україна веде приховану, але мудру політику. Втім, російські найманці можуть спровокувати напад і Росія може вдарити у відповідь. Потрібно швидко покінчити з терористами, бо вони можуть провокації організувати, роздмухати конфлікт. До кінця літа південному сходу України загрожує велика небезпека.

Незважаючи на війну в Україні і на загибелі людей, у Росії ситуація плачевніша – застій, деградація, в економіці спад. Росія стане заложником свого президента, а він – заложником своїх амбіцій. А відступити він не може, бо мусить довести, що він – імператор.


– Чому в Україні склалася така ситуація?

– Історія держави розвивається циклічно. І те, що вже було, повторюється через певний період в інших формах. Скажімо, конфлікт між Скоропадським і Петлюрою. Духовно тоді період був сприятливий для держави, але чвари не дозволили використати цей шанс.

Аналогічно протистояння двох людей виникло після Помаранчевої революції. Україна була тоді готова до скачка вперед у розвитку. Але власні амбіції Ющенка і Тимошенко, які думали не про Україну, а про владу, зруйнували ці можливості. А чому революційна ситуація у нас восени торік виникла? Бо Сатурн нині перебуває у знаку Скорпіона. Це – на два роки. Восени 2013 року це почалося і я прогнозувала, що буде цікава ситуація з великими потрясіннями. Адже у людей в такий період прокидається скорпіонська агресія і вони виходять на майдани, протестують. Вже майже половину терміну Сатурн пробув у Скорпіоні. І перша половина 2015 року теж буде складною для нас. Будь-які соціальні проблеми зараз викликають сильний суспільний протест. Далі Сатурн піде у знак Стрільця – це викличе соціальні складнощі, зміни влади відбудуться у багатьох державах. І тільки через 2.5 роки Сатурн в знак Козерога зайде, тоді настане порядок.

– Чи налагодяться стосунки з Росією?

– Вони ніколи не були рівноправні. Росія вела агресивну політику більшовартості щодо інших народів. Зараз це загострилося до краю і буде загострюватися й надалі. У певних галузях стосунки України з Росією можуть бути заморожені чи навіть розірвані. Змінити ментальність росіян, щоб вони не сприймали українців, як «хохлів», які їдуть їм ремонти робити, без зміни керівництва держави неможливо. Мине понад 10 років перш, ніж стосунки з Росією налагодяться.

– Як буде розвиватися Україна?

– Їй буде важко догнати Європу. Але вона потужна духовно. Тож наша держава буде гарно розвиватися і досягне високого рівня. Але спочатку будуть руїни, з якими треба навести лад, а потім – потрібно використати мізки українців, тобто їхній розумовий потенціал, їхню працездатність. Перспектива у нас дуже хороша. І вже через п`ять років ми побачимо контраст у розвитку у порівнянні з сьогоденням. Але Україна ніколи не буде копіювати інших держав.

В останні 25 років зорі нашій державі сприяють. Хоча є деякі стримуючі фактори. Приміром, коли Україна стала незалежною, у ній почали дерибанити державні підприємства, потім при Кучмі – розрослися клани, купували голоси виборців. Потім – хвиля народного протесту і Помаранчева революція. Тобто люди вже тоді були готові рухатися пверед, але Ющенко цього не використав. І нині – друга хвиля протестів. Якась кармічна сила рухає людьми вперед, але щоразу влада цьому перешкоджає. Адже ніхто й не здогадувався, що так піднімуться українці і вийдуть на Майдан. Тобто посіяли зерно, здобувши незалежність, а воно має велику силу і проростає крізь асфальт. Це циклічно відбувається. Цикл для різних подій різний. У цьому разі він дорівнює 8-10 рокам. І якщо Україна не використає шанс нині, то орієнтовно через 8-10 років, ситуація знову повториться. І це не від постатей політиків залежить, і не від їхньої мудрості.

У будь-якому разі, над Україною є Бог, є вищі сили. І це підтверджує, приміром, те, що терористи збили нідерландський «боїнг» замість українського літака, як планували.

– Чи сприяють зорі президенту Петру Порошенку?

– Я – не особистий астролог президента, щоб це обговорювати. Але скажу, що Порошенко стоїть на порядок вище за попередніх керівників держави. Проте він не грає відкрито. У нього талант до вирішення питань за кулісами, поза людські очі. Адже народився він коли якраз був молодий місяць. Порошенко має всі можливості і досвід, щоб повести Україну вперед. Але один у полі не воїн. Тож все залежить від того, кого він навколо себе об`єднає. У нього є вірні люди, але є й дуже сильні вороги. Тобто робить він все правильно, але вороги йому ставитимуть палки в колеса, прикриваючись красивими гаслами. Приклад цього – підбурення матерів до протестів проти того, щоб їхніх синів забирали в армію. Тобто успіх Порошенка залежатиме від того, хто буде біля нього.

Джерело

peredplata