Останній мольфар Нечай передбачив війну України з Росією

Останній мольфар Нечай передбачив війну України з РосієюЩе рік тому здавалося, що спрогнозувати військове протистояння між Україною і Росією просто неможливо. Однак останній український мольфар Нечай ще до своєї трагічної загибелі говорив про братовбивчу війну, яку спровокує третя сторона.

Люди завжди хочуть все знати. Їх цікавить, яким буде курс долара, хто буде наступним президентом і з ким жити буде легше. Але головне, що турбує всіх сьогодні – чи зможе Україна зупинити агресію ззовні і запобігти Третю світову ?! Знімальна група проекту «Гражданская оборона» спеціально відправилася на батьківщину провидців і мольфарів, щоб отримати довгоочікувані відповіді. У невеликому селищі Верховина на Прикарпатті живе відома у всім навколо ворожка – бабуся Калина. Журналістів зустріла жінка в роках, вона вусвоєму селищі замість Інтернету: всім у кого є питання, готова відповісти. Навіть якщо питання буде політичного характеру. Бабуся Калина згадує, як взимку під час Майдану всі знову заговорили про те, що президентом стане жінка. Але ворожка відразу розклала карти і заспокоїла – ні про яких жінок у вищих ешелонах української влади карти не говорили. Після таких одкровень журналісти попросили поворожити на державному рівні: чи зможе наш президент домовитися з Кремлем? – З Путіним тут будуть багато говорити, але він якийсь недо… – пояснює розклад провидиця. – І жінка говорить, і чоловіки говорять, і нічого не доходить до нього. Це якийсь лукавий чоловік. Але й на нього прийде, черга буде і йому. Так що він повинен трохи поступитися. Якщо не поступиться, то буде велика біда. Неймовірно, але велику біду Україні передрікав незадовго до своєї смерті і земляк бабусі Калини – останній український мольфар Нечай. Його будинок такий, як і раніше, єдине, що змінилося – біля ґанку немає черги з людей, яким потрібна допомога. Без нього село спорожніло. Нечай не приховував своєї любові до України і щиро був готовий допомогти кожній людині. Зізнання в любові до народу, і засторога Україні на майбутнє – ось що сьогодні залишилося від народного цілителя і провидця. «Один народ, свій став ворогом між собою і це третя сторона зробила» – передбачив Нечай в своєму останньому інтерв\’ю в 2009 році. Він дійсно знав, що Україну чекають важкі випробування, згадує сьогодні дружина білого мага. І додає: мольфар говорив про недобре майбутнє, як про неминучість, ніби буде війна, і так повинно бути, але потім все буде гаразд.

Нинішні події на Донбасі пророкувала і легендарна болгарська провидиця Ванга: «Все частіше зустрічатимуться люди, які матимуть очі, та не бачитимуть, які матимуть вуха, так не чутимуть. Брат піде проти брата, матері будуть дітей своїх кидати. Буде лише одне істинне вчення: вчення знаменитого Великого Братства. І немов біла прекрасна квітка, вона покриє всю Землю, лише завдяки вченню люди врятуються». Одеський білий маг Олексій Григораш так тлумачить ці слова великої провидиці: – Наші предки ходили в усьому білому, ось у чому справа. Тобто білі сорочки розшиті. Вона мала на увазі це. І модна на українські вишиванки, яка повернулася цього року, на думку Григораша, лише підтверджує пророцтво. 2014 рік – один з найтяжчих в історії людства, навперебій говорять екстрасенси, астрологи та нумерологи. Наприклад, якщо просто скласти цифри разом, то отримаємо магічну цифру 7! За 7 днів Бог створив Землю. Саме цифра сім може змінити хід історії. Журналісти поцікавилися у експертів: а що ж чекає Україну далі? І всі зійшлися на одному: після тривалих складнощів і війни нашу країну очікує небачений підйом, розквіт якого варто очікувати вже в 2017 році. – Україна заживе ще добре, – переконана бабуся Калина. – Це пройде: ці біди, ці війни, все. Повинно закінчитися. Переможе Україна. Переможе, та будуть люди через роки жити краще у нашій державі, дуже добре буде. Але це ще буде нескоро.

peredplata