ІНВАЛІД ОТРИМАВ ДОПОМОГУ

  ІНВАЛІД ОТРИМАВ ДОПОМОГУЗавдяки політичній партії «Фронт змін» багатодітний інвалід отримав можливість почути. Слуховий апарат Дмитру Палію подарували активісти політичної партії «Фронт змін». В своїй повсякденній роботі Чернівецька обласна організація \”Фронту Змін\” намагається вирішувати злободенні питання, які хвилюють соціально незахищених буковинців.

24 листопада чернівецькі \”фронтовики\” на чолі з головою обласного осередку партії, депутатом обласної ради Максимом Бурбаком завітали до учбово-виробничого об\’єднання УТОС, щоб надати конкретну допомогу інваліду першої групи по зору Дмитру Олексійовичу Палію, який, крім того, що є незрячим з дитинства, втратив слух. Дмитро Палій виховує п”ятьох дочок. Його слуховий апарат давно вийшов з ладу і депутат обласної ради від \”Фронту Змін\” звернувся до управління охорони здоров\’я Чернівецької міської ради з клопотанням допомогти сліпоглухонімій людині. На жаль, чиновники обмежились повідомленням, що новий апарат може бути виданий інваліду лише в першому кварталі 2013 року.
Проблему вдалося вирішити завдяки обласній організації Політичної Партії \”Фронт Змін\”. За рахунок доброчинних коштів було закуплено новий слуховий апарат і Максим Бурбак вручив його інваліду безпосередньо на його робочому місці.

прес-служба
Чернівецької обласної організації
Політичної Партії «Фронт Змін»

peredplata