Як брехав Глоба

Як брехав ГлобаСвіт чекає війна, вбивство Обами і президентство Тимошенко

За словами Павла Глоби, світова фінансова криза вичерпає себе тільки 21 грудня 2020 року.

За цей час завдяки входженню Плутона в Козеріг у світі повністю зміняться економічна і політична системи, заявив він. У багаторічної кризи, за його словами, буде кілька піків. Для Росії перший пік фінансової кризи, за версією Глоби,припаде на 2012 рік. Другий чекає країну в 2014 році, коли Росія буде святкувати 200-річчя з дня народження російського поета Михайла Лермонтова. \”Я прослідкував, що смерть і народження Лермонтова фігурує у всіх циклах розвитку Росії\”, – пояснив астролог. На 2016-2018 роки третя хвиля кризи. \”Але в підсумку Росія вийде з кризи з честю\”, – сказав Глоба.
Астролог розповів, що до 2020 року в Росії прийде новий лідер, \”вершник на білому коні\”. За прогнозом, він буде високого зросту і схожий на царя з родини Романових. \”Я не виключаю і повернення монархічного режиму, але після диктатури Росію чекає демократія нового рівня\”, – додав Глоба. Крім того, в 2020-2021 роках у Росії зміниться Конституція.

За версією ж астролога Павла Свиридова, в 2011-2015 роках країну чекають серйозні військові конфлікти, \”через які вирішиться фінансова криза\”. \”У цій війні вирішиться доля нашої країни, яка стане предметом ділення інших країн, – розповів Свиридов. – Але зірки працюють на боці Росії\”. США переживе кризу, за словами Глоби, легше. \”Трястися в кризі їм доведеться 4-5 років\”, – сказав він.

Фатальні історичні дати чекають США в 2011 і 2015 роках. Як заявив астролог, через два роки президент Барак Обама може повторити долю Джона Кеннеді. \”Ще кілька років тому передбачали, що до влади в США прийде \”чорна людина\”. Я довго не міг зрозуміти, що це за \”чорна людина\”, але тепер все очевидно, і можу сказати, що у фатальному 2011 році на Обаму буде здійснено замах\”, – пророкує Глоба. Закінчиться все тим, що високі пости в багатьох країнах займуть виключно жінки. \”Можливо, що і Юлія Тимошенко стане президентом України\”, – уклав він.

Джерело

peredplata