Гинуть люди у вогні

Гинуть люди у вогніМинулої доби на пожежах загинула одна людина, ще одна травмована

Протягом минулої доби в Чернівецькій області виникло чотири пожежі. На одній із них – одна людина загинула, на другій – травмувалася. Так, у с. Шипинці Кіцманського району загорання виникло в літній кухні місцевої жительки 1925 року народження. Першими пожежу помітили родичі домовласниці. Стареньку винесли з будинку, однак допомогти жінці вже не було змоги. За оперативною інформацією, пожежа виникла внаслідок порушення правил експлуатації пічного опалення. Причина смерті встановлюється.
В с. Кам’янка Глибоцького району виникла пожежа в житловому будинку місцевого мешканця. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ смт. Глибока та місцеві пожежні команди сіл Кам’янка і Старий Вовчинець. На пожежі травмувався чоловік 1926 року народження, який намагався самотужки розпалити піч та порушив правила пожежної безпеки. Родичі пенсіонера помітили пожежу і винесли старенького на вулицю. З опіками обличчя І-ІІ ступеня людину було госпіталізовано в Глибоцьку центральну районну лікарню. Медики оцінюють його стан як стабільний. Вогнем було також пошкоджено перекриття, стіни, речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям працівників МНС від вогню врятовано житловий будинок. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.
В м. Чернівці по проспекту Незалежності виникла пожежа в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового будинку. Два пожежно-рятувальні підрозділи, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Вогонь знищив меблі, речі домашнього вжитку, пошкодив стіни та стелю кімнати. Завдяки швидкому реагуванню працівників МНС на пожежі було врятовано будинок. Фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області встановлюють причину виникнення пожежі та суму збитків. Загиблих та травмованих немає.
5 грудня в с. Мілієво Вижницького району горів житловий будинок місцевої пенсіонерки 1936 року народження. За місцем виклику було направлено вогнеборців з м. Вижниця та місцеві пожежні команди сіл Мілієво та Іспас. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню. Пожежею знищено меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни. На пожежі врятовано від знищення житловий будинок. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється фахівцями управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області. Постраждалих немає.

Відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю
УМНС в Чернівецькій області

peredplata