Одесити залишаться без шаурми

Одесити залишаться без шаурмиОдеська мерія збирається упродовж тижня закрити всі кіоски з шаурмою і заборонити її продаж у МАФах. Про це на апаратній нараді в міськраді 15 серпня повідомив перший заступник міського голови Олесь Янчук.

— Ми запросили всіх мережовиків, де реалізується шаурма і з’ясували, що власники у більшості випадків здають свої об’єкти іншим підприємцям, які й здійснюють продаж. Ми повідомили про недопустимість продажу шаурми через антисанітарні умови. А ще жорстко попередили власників, щоб вони впродовж тижня закрили всі точки продажу шаурми і перепрофілювали їх під реалізацію товарів продуктової групи у запакованому варіанті, як того вимагає СЕС — заявив Янчук. Він також додав, що всі кіоски, які не виконуватимуть цих вимог, будуть демонтовані.

Нагадаю, у червні в Ізмаїлі близько ста чоловік отруїлися шаурмою, яку придбали в фаст-фуді «First Food» на проспекті Суворова, 54. Ізмаїльським відділом поліції за даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 325 Кримінального кодексу України. Тепер одеські продавці шаурми вважають, що працівники санепідемслужби, обпікшись на гарячому молоці, дмухають і на холодну воду.

Сергій Горицвіт

peredplata