У Чернівцях вночі будуть працювати 7 закладів

У Чернівцях вночі будуть працювати 7 закладівРозглянувши питання про встановлення нічного або цілодобового режиму роботи низці закладів, які подали відповідні заяви, виконавчий комітет Чернівецької міської ради на сьогоднішньому засіданні вирішив встановити цілодобовий режим роботи для продуктових магазинів за адресами: проспект Незалежності,86-Е, вул. М.Тореза,192-М, вул. Герцена,2-Б. Крім того, Магазин продовольчих товарів по вул. Червоноармійській, 77 працюватиме тепер з 09:00 до 23:00.

Культурно-спортивний комплекс «Егоїст Палац» (вул.Прутська,10) та Спортивно-оздоровчий комплекс по вул. вул. Юнацька,1-А також працюватимуть за новим режимом. «Егоїст Палац» можна буде відвідати з 18:00 до 06:00, а комплекс по вул.Юнацькій – з 09:00 до 24:30. До 4-ої години ранку подовжили режим роботи і для кафе-бара «Ізограф» (вул.Університетська,7-В).
У рішенні також зазначається, що усі вищезгадані суб’єкти господарювання повинні забезпечити виконання Правил дотримання тиші в громадських місцях міста Чернівців та недопущення стихійної торгівлі на прилеглій до об’єктів території, а також облаштувати заклади внутрішньою і зовнішньою системами відеонагляду.

peredplata