Хто останній у черзі на \”еліту\” Чернівців? Михайлішин записує. Коцур поучає. Влада інформацію спростувала

Хто останній у черзі на "еліту" Чернівців? Михайлішин записує. Коцур поучає. Влада інформацію спростувалаБЛАГОДІЙНИЙ БАЛ У ЧЕРНІВЦЯХ В ПОДАЛЬШОМУ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ У КРАЩИХ ВІДЕНСЬКИХ ТРАДИЦІЯХ

Виконуючий обов\’язки голови Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, зважаючи на критику деяких ЗМІ та дослухавшись до рекомендацій свого радника, підписав розпорядження про створення у Чернівцях «Пансіону благородних манер».

«Організація цьогорічного благодійного заходу показала, що деяким депутатам, чиновникам міськради та громадським діячам бракує практики світських заходів. Саме тому ми прийняли рішення про організацію своєрідних курсів для тих, хто вважає себе елітою міста»,- зазначив В.Михайлішин.

Підготовку функціонування «Пансіону», розробку бюджету закладу та тематичного плану покладено на начальника міського управління у справах сім’ї і молоді Н.Коцур. Хоча, як повідомив в.о. міського голови, є великі сподівання, що функціонування курсів підтримають чисельні меценати, щоб витрати, пов’язані з їх діяльністю, не лягали додатковим тягарем на міський бюджет, повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю в Чернівецькій міській раді (фото надане сектором).

Опісля отримання цього повідомлення ніби-то від сектору (насправді ж адреса відправника інша) надійшла наступна інформація:

\”Шановні колеги!

Сьогодні близько першої години ночі вам було надіслане повідомлення, що імітувало собою офіційні повідомлення прес-центру, проте, як могли помітити уважні журналісти, надійшло воно з поштової адреси, що не має жодного стосунку до Чернівецької міської ради. Прагнення нас наслідувати, вочевидь, свідчить про популярність наших інформаційних повідомлень і відтак – якість нашої роботи, проте просимо цю інформацію (файл 27.02.rtf) не брати до уваги у своїй роботі, а щодо будь-яких коментарів з цього приводу звертатися до його автора.

З повагою,

Прес-секретар Чернівецької міської ради

Євгенія Пушкова.\”

Тобто, міська рада спростовує цю інформацію. То що. Почались інформаційні війни в Чернівцях?..

peredplata