Буковинські студенти створили ролик про Чернівці+ ВІДЕО

Буковинські студенти створили ролик про Чернівці+ ВІДЕО«Чернівці – твоє маленьке місто». Саме так називається ролик-переможець цьогорічного VІ Буковинського студентського фестивалю реклами в номінації “Відеореклама”. Цей дуже позитивний, динамічний та в той же час романтичний ролик про рідне місто вже зібрав понад 7 з половиною тисяч переглядів у всесвітній мережі, повідомляє сеткор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Його автори, студенти 5 курсу ЧТЕІ КНТЕУ Денис Свекла та Віталій Скигар, розповідають, що задум створити таку сучасну рекламу для рідних Чернівців з’явився під час відпочинку з друзями на Цецино: «Почали з світанку на Цецино, побували на міській Ратуші, на одному із горищ на вул. Ватутіна. Все як у мультику про Карлсона, полазили по горищах. Все відео знімали під кутом 45 градусів, що додало у роботу ефект іграшковості. Також допоміг своєю креативністю і баченням міста з пташиного польоту наш друг Андрій Савінов».

Головний акцент в ролику зроблено на грі сприйняттів та відчуттів. Глядач бачить найцікавіші місця Чернівців з висоти пташиного польоту, водночас люди, транспорт, хмари, сонце пересуваються в пришвидшеному темпі під досить повільну музику. В результаті півтора хвилинний кліп по-справжньому зачаровує і примушує посміхнутися кожного глядача.

ДОВІДКА
VІ Буковинський студентський фестиваль реклами проходив 23 березня у Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ. На конкурс була подана 231 рекламна робота. А захищати свої роботи у Чернівці приїхало 127 студентів з Хмельницького, Харкова, Донецька, Запоріжжя та Києва.

peredplata