Кривавий місяць у Чернівцях: сталося п’ять самогубств. Повішання, самоспалення і зняття мера

За п’ять днів — з 23 по 27 липня — на Буковині сталося п’ять самогубств. У цей період самогубства ставалися майже щодня.

Про це повідомили на сайті Чернівецької ОДА.

23 липня о 19:15 в м. Чернівці по вул. Крижанівського у власному господарстві покінчив життя самогубством через повішання чернівчанин. Тіло направлено в СМЕ м. Чернівці.

24 липня о 16:20 в реанімаційне відділення Хотинської ЦРЛ госпіталізований мешканець м. Хотин, з діагнозом 80% термічних опіків тіла I-IV ступеню. Опіки отримав при спробі суїциду, самоспалення.

25 липня о 12:00 в м. Чернівці по вул. Миргородській у власній квартирі покінчила життя самогубством чернівчанка. Тіло направлено в СМЕ м. Чернівці;

25 липня о 18:15 в с. Хрещатик Заставнівського району в лісосмузі покінчив життя самогубством через повішання мешканець с. Хрещатик. Тіло направлено в СМЕ м. Чернівці;

27 липня о 14:20 в с. Балківці Новоселицького району на горищі власного домогосподарства покінчив життя самогубством чоловік. Тіло направлено в СМЕ м. Чернівці.

В обласному бюро судово-медичної експертизи повідомили, що така хвиля самогубств спостерігається час від часу.

“Ми вже звикли, що по одному самогубства не вчиняють. Якщо це починається, то йде хвилями. По 2, 5, 7 одночасно за кілька днів. Потім настає спокійний період і самогубства припиняються”, – розповів molbuk.ua заступник начальника обласного бюро з експертної роботи Олександр Лазебник.

Нагадаємо, що 26 серпня поліцейські врятували хлопця, який хотів вистрибнути з вікна 10-го поверху.

peredplata