У Чернівецькій області відбудуться міжнародні молодіжні турніри в рамках проекту «Чотири регіони для Європи»

19-24 серпня у Чернівецькій області проходитиме міжнародний юнацький футбольний і танцювальний турніри в рамках проекту «Чотири регіони для Європи».
Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації.

«Відповідне розпорядження про організацію заходів міжнародного проекту я підписав, тому звертаю увагу керівників структурних підрозділів та відомств, які залучені до його проведення, забезпечити належну підготовку кожного заходу. Закордонні гості мають почуватись на нашій землі так, як наші молоді люди почувались у Німеччині, Румунії чи Франції під час проведення цих змагань на їх територіях. Треба створити максимально комфортні умови проживання та перебування гостей з наших партнерських регіонів – округу Швабія з Німеччини, провінції Маєнн з Франції та Сучавського повіту Румунії, – зауважив Михайло Папієв. – Чернівецька область і цього разу повинна продемонструвати свою гостинність і європейськість».

Керівник виконавчої влади краю висловив переконання, що реалізація такого проекту у Чернівецькій області сприятиме поглибленню і розширенню міжрегіонального європейського співробітництва. Михайло Папієв також доручив анонсувати заходи програми заздалегідь, аби кожен зміг відвідати юнацькі футбольні і танцювальні змагання в Чернівцях.

peredplata