На Путильщині через зруйновану дорогу до 89 житлових будинків немає під’їзду

На Путильщині через зруйновану дорогу до 89 житлових будинків немає під’їздуЧергове засідання районного оперативного штабу відбулось сьогодні під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації М.Платановського під час якого вирішувалось питання фінансового забезпечення проведення капітального ремонту автомобільної дороги сполученням с.Розтоки – Ями.

Задля виділення коштів необхідних для проведення відновлювальних робіт на пошкодженому відрізку дороги районним штабом прийнято рішення порушити клопотання перед обласним штабом з координації та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Чернівецької області щодо виділення 3 мільйони 98 тисяч гривень на проведення першочергових невідкладних робіт по відновленню проїзду до житлових будинків жителів с.Ями Розтоківської сільської ради та с.Хорови Підзахаричівської сільської ради.
Про це повідомляє “Буковинська правда”
За словами начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Путильської РДА Олександра Кацуби, дорогу мали би відремонтувати за місяць.

Нагадаємо, що через зруйновану дорогу до 89 житлових будинків немає під’їзду. Дорогу в селах Ями і Хорови Путильського району зруйнували дощі два тижні тому.

peredplata