Благодійний турнір з більярду, що пройшов в Чернівцях, допоможе онкохворим дітям

3 серпня 2013 року в ТРЦ «Панорама-Чернівці» за підтримки Чернівецької міської ради відбувся Щорічний Благодійний «Аматорський турнір Ярослава Тарновецького» з більярду. Змагання проходили в трьох категоріях: професіонали, аматори та юніори. Повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Окрім турнірних матчів, для бажаючих навчитися чи вдосконалити свої навички, проводилися майстер-класи від визнаних професіоналів більярдного спорту.

Захід відвідав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, який взяв участь в урочистому відкритті турніру, особисто поспілкувався із учасниками та гостями змагань.

Організаторами турніру виступили благодійний фонд «Донор-ОМ» спільно із дворазовим чемпіоном світу з більярду Ярославом Тарновецьким. Вклад спортсмена у достойне представлення нашого міста на всеукраїнських та міжнародних змаганнях не залишився поза увагою міської влади. Зокрема, Віталій Михайлішин вручив спортсмену почесну грамоту і цінний подарунок та побажав нових звершень і перемог.

Кошти, зібрані від проведення турніру, будуть передані на лікування онкохворих дітей та дітей з особливими потребами.

peredplata