Прокурори змагалися за шахівницею

Прокурори змагалися за шахівницеюЗ метою популяризації серед працівників органів прокуратури Буковини такої інтелектуальної гри як шахи та з нагоди професійного свята профспілковий комітет прокуратури Чернівецької області зорганізував і провів минулими вихідними у міському шаховому клубі «Біла тура» турнір з цього виду спорту серед своїх співробітників.

Представники майже усіх райспецпрокуратур виявили бажання взяти участь у цих престижних змаганнях. Та найбільше було з апарату області – 6. І саме вони задавали тон у турнірі: Руслан Маріуца, Анатолій Кіореско, Олександр Лебідь, Олег Сівак…
У підсумку лише двом шахістам вдалося зазнати гіркоти поразки по одному разу – Олександру Лебедю та Анатолію Кіореску. Саме вони у фіналі і визначали переможця турніру. І якщо під час змагань Олександру вдалося взяти гору над Анатолієм, то цього разу сильнішим за шахівницею став Кіореско. Третє місце у гострому суперництві виборов Руслан Маріуца.
Перший заступник прокурора Чернівецької області Олег Вітрук за дорученням прокурора області Павла Павлюка щиро привітав не тільки переможця і призерів турніру, вручивши їм грамоти і цінні подарунки, а й усіх учасників змагання, наголосивши, що й надалі цей інтелектуальний вид спорту буде підтримувати і розвивати серед своїх співробітників керівництво прокуратури Буковини.
На знімку: переможець турніру старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення прокуратури Чернівецької області молодший радник юстиції Анатолій Кіореско.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata