У кривавій авіакатастрофі \”Боїнга\” в Казані загинули діти

У кривавій авіакатастрофі "Боїнга" в Казані загинули дітиВпавши на землю, літак розпався на кілька частин.

\”Боїнг\” в Казані впав з \”пристойної висоти\”, зачепивши крилом землю
Екіпаж літака \”Боїнг\”, який розбився в аеропорту Казані ввечері 17 листопада, доповідав диспетчерам про неможливість виконати посадку.

оперативному штабі з ліквідації наслідків авіакатастрофи.

За попередніми даними, повідомлення про неможливість посадки надійшло, коли літак знаходився за 500 метрів від злітно-посадкової смуги, пояснив співрозмовник агентства. Це могло свідчити про несправність техніки, але що саме було несправне, екіпаж на землю не передав.

Після повідомлення про неготовність до посадки екіпаж спробував зайти на друге коло, але літак пролетів близько кілометра і впав, вдарившись носом об землю, вказало джерело. Між тим джерело РИА Новости в слідчій групі розповіло, що \”Боїнг\” зачепив землю крилом.

Впавши на землю, літак розпався на кілька частин. \”Цей рейс повинен був приземлитися в аеропорту Казані о 19:40 (17:40 за Києвом), а, за уточненими даними, літак впав о 19:26. Тобто висота була пристойна\”, – сказав представник прес-служби місцевого управління на транспорті МВС Росії.

Також надходить більш детальна інформація щодо списку пасажирів і членів екіпажу авіалайнера. За даними слідчого комітету, серед жертв аварії – двоє дітей. Це дві дівчинки: 11 і 15 років. Раніше повідомлялося, що дітей на борту не було.

Слідчі дії на місці катастрофи припинені до ранку.

Як повідомлялося раніше, в авіакатастрофі загинув син президента і глава ФСБ Татарстану.

Джерело

peredplata