Кличко нагодує Хея його ж футболкою

Кличко нагодує Хея його ж футболкоюЧемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями IBF/IBO і WBO Володимир Кличко обіцяє, що його бій з британцем Девідом Хеєм стане \”літньої казкою\”. Про це українець заявив на прес-конференції в Гамбурзі, приуроченої до бою, передає ТСН.

\”Але не настільки довго, як чемпіонат світу з футболу в Німеччині. Це буде казка одного дня\”, – додав Кличко-молодший.

Володимир звернув увагу на нову футболку Хея.

\”Що це в тебе за футболка? Щось новеньке? Що тут написано? \”Нокаут Девіда доступний тепер у мікроблозі?\” Ти відрізаєш голови? Боксуєш з небіжчиками? Думаю, що ти з\’їси цю футболку після бою зі мною\”, – заявив український боксер.

Раніше українець запропонував британцеві повторити знову свою витівку дворічної давності з футболкою, на якій були зображені голова брати Клички. На його думку, \”з цієї витівкою Хей дуже перегнув палицю\”. \”Він дуже сильно розсердив мене, тому що я не хочу бачити своїх родичів обезголовленими. Запитайте у нього, сподобалося б його матері або батька, якщо б я носив футболку із зображенням обезголовленого Девіда?, – сказав Володимир. – Я думаю, що він жалкує про скоєне, тому що більше не хоче це надягати знову. Це дуже дурний вчинок. Однак, якщо йому нема чого соромитися і він не усвідомив вчиненого, то нехай надіне цю футболку знову на наступну нашу прес-конференцію\”.

Нагадаємо, чемпіон IBF і WBO Володимир Кличко зустрінеться в об\’єднувальному поєдинку з Девідом Хеєм 2 липня в Гамбурзі (Німеччина).

peredplata