ФК Буковина переграла київське Динамо

ФК Буковина переграла київське ДинамоУ неділю, 27 квітня, чернівецька «Буковина» здолала вдома у товариському матчі київське «Динамо». Мова, звісно, про ветеранів. Цей товариський поєдинок був присвячений пам’яті Небесної Сотні.

Зіркові «динамівці» вже в дебюті повели в рахунку. Сергій Нагорняк прорвався з лівого флангу до воріт ВалентинаПодольського, під гострим кутом пробив в ближній кут, м’яч від стійкивідлетів на Олега Саленка і кращий бомбардир Мундіалю-1994 спокійно відкрив рахунок. Проте зірки буковинського футболу не змирились з таким перебігом подій на полі і зуміли доволі оперативно відігратися. Сталося це після того, як перший капітан збірної незалежної України Юрій Шелепницький, який виконував лише роль тренера, випустив на поле екс-гравця «Буковини», «Чорноморця» та інших команд майстрів Ігоря Мігалатюка. Саме він і «розписався» у воротах Святослава Сироти.

У другому таймі команди продовжували обмінюватися гарними атаками. Проте ближче до завершення зустрічі все більше почала даватися взнаки втома киян, які напередодні зіграли у бойову нічию 1:1 в Коломийському районі. Відповідно,перед «Буковиною» відкривалось більше перспектив і для контратак, і для флангових проривів, чим господарі поля й користувались. Під час однієї з таких швидких атак Віталій Ісаєв з лівого кута карної зони примудрився спрямувати м’яча у ближню «дев’ятку» за такою чудернацькою траєкторією,що Сирота не мав жодних шансів врятувати свою команду.

vidido.ua

peredplata