Буковина повертається на шосту сходинку.

Буковина повертається на шосту сходинку.Буковина повертається на шосту сходиинку.

«Буковина», яка приїхала в Крим без свого наставника Вадима Зайця, постала перед севастопольською публікою у такому стартовому складі: Олександр Мусієнко, четвірку захисників склали Володимир Олефір, Сергій Басов, Олександр Вечтомов та Іраклій Ціколі , Руслан Гунчак вийшов на місце «опорника», в нього в півзахисті додалися (зліва направо) Роман Дорош, Тарас Яворський і Степан Маковійчук, попереду – Ігор Мельник в парі з Олександром Семенюком.
Що стосується самої гри, то «Буковина», що й видно з стартового розташування, не планувала відсиджуватися в обороні. Більше того, з перших хвилин діяла агресивно, намагаючись щось створити біля воріт Литовки.Але результату це не дало: воротар господарів в гру вступав, лише вводячи м\’яч від воріт після неточних ударів чернівецьких футболістів. Незабаром севастопольці згадали, що грають удома, і перенесли дійство на половину поля гостей. Безрезультатно: гольових моментів у першому таймі у «Севастополя» не було.
Єдиний в цьому матчі акцентований удар в створ воріт мав місце лише на 71-й хвилині поєдинку. Це Андрій Шевчук головою зрізав м\’яч у ворота Олександра Мусієнка після класної передачі Олег Шандрука, але голкіпер Буковини був на висоті і витягнув м\’яч з-під поперечини.
Були у господарів ще три напівмоменти в тому ж другому таймі, але все безрезультативно.
Ось, власне, і все. Нульовочка …
Прес-конференція тренерів

Сергій Пучков – головний тренер ФК «Севастополь»:

– Не звертайте уваги на мій голос. Хотілося принести перемогу, виграти. Перша гра, хотів докричатися, зірвав голос.
Думаю, нічого страшного не сталося. Хлопці показали все, що могли на сьогоднішній момент. Виявили бажання перемогти, бійцівські якості. Але ви розумієте, що за три дні складно було щось перебудувати.
Хоча, якщо брати по грі, хороша команда «Буковина» змушена була грати від оборони. Нічого вони у наших воріт не створили: по-моєму, Литовка не те щоб не спітнів, він – замерз,
У нас тиждень до наступної гри. Думаю, що з кожним днем будемо набирати.
– Відсутність травмованих гравців сьогодні сильно позначилося на якості гри нашої команди?
– Звичайно, так. Для того, щоб вести ту гру, яку ми хотіли, не вистачало досвідчених гравців у середині поля, особливо в центральній зоні.
– Перші 10-15 хвилин матчу здавалося, що першим номером грає не «Севастополь», а «Буковина». З чим це було пов\’язано? З хвилюванням?
– З хвилюванням у тому числі. Але поставте себе на місце хлопців. Вони працювали з іншим тренером. У нього були одні вимоги. Відразу перебудується складно. Вони виходять на футбольне поле і відразу забувають все, що ми їм говоримо перед матчем. Дайте час. Хоча б чуть-чуть.
Не переживайте. Буде все нормально. Все прийде. Страшного ще нічого не сталося. Це очко теж «золоте». Будемо наздоганяти тих, хто від нас відірвався.

Юрій Овчар – тренер ФК «Буковина»:

– Ми їхали до вас і знали, що команда у вас дійсно хороша. Знали, що готова фізично і тактично добре. Ми готувалися до цієї гри досить серйозно.
Поки ми намагаємося, скажімо так, на велосипеді обігнати «Мерседес». У вас є всі умови, тому бажаємо вам перемог та виходу до Прем\’єр-ліги.
Ну а ми намагалися зіграти в силу своїх можливостей. Сьогодні у нас вийшло.
– Але все-таки ваш велосипед сьогодні як мінімум не відстав від «Мерседеса» …
– Це нас радує …
– За рахунок чого це було досягнуто?
– За рахунок того, що добре крутили педалі. Команда активно рухалася. За рахунок працездатності, високої самовіддачі. Непогано відіграла наша середина і задня лінія.
UA-Футбол
Буковина повертається на шосту сходинку.

peredplata