Блохін: Мені за цю команду не соромно

Блохін: Мені за цю команду не соромноОлег Блохін не розуміє, куди дивилися судді у поєдинку Україна – Англія.

Головний тренер збірної України Олег Блохін привітав команду з прекрасною грою.

Про команду

– Так коментувати нічого не хочу. Хочу привітати команду з прекрасною грою, у нас дуже хороша перспективна команда. Тренер англійців визнав, що вони були вдалішими, ніж ми.

Не вдалося нам зробити, те, що намагалися. Трохи не пощастило. Мені за цю команду не соромно.

Про суддів

– Програвати боляче при такій грі, коли маєш беззаперечну перевагу. Варто п\’ять суддів, м\’яч проходить 50 см, навіщо суддя тоді потрібен? Коли Джерард грає рукою, коли нашого гравця б\’ють ліктем, що п\’ять суддів потрібні?

А тут будь-яке зіткнення в не нашу користь. Не хочу більше про суддівство. Програли так програли. Не хочу валити все на суддівство.

Про гру і налаштування

– За статистикою ми перевершили збірну Англії. У них майже нічого не було. Скільки ударів завдала збірна України? Але м\’яч не лізе в ворота, значить не прийшов наш час, значить я не фартовий.

Нам не вистачило емоцій зі збірною Франції, а перед Англією я розповідав анекдоти. Перед грою грала музика. Воронін поставив за Блохіна. Була хороша пісня про Євро \”Ого-го-го. Мені просто шкода що так склалося.

За кого будете вболівати?

– Росія вилетіла, Хорватія вилетіла, думаю, за збірну Німеччини.

Як далеко Англія пройде?

– Я б дав 50 на 50 в матчі зі збірною Італії. Якби потрапила на Іспанію, було б важче. Італія ця не та Італія, яка була на чемпіонаті світу.

Джерело

peredplata