«Меркурій» здобув другу перемогу поспіль.

«Меркурій» здобув другу перемогу поспіль.У третьому турі футзальної першості України (перша ліга, захід) чернівецький клуб «Меркурій» грав у рідних стінах із колективом «Спортлідер +» (Хмельницький).

Слід відзначити, що гра проходил в дуже напруженій боротьбі. Володіючи перевагую протягом всього першого тайму, чернівчанам вдалося відкрити рахунок лише за хвилину до перерви. Після відпочинку гостям вдалося зрівняти рахунок у матчі. Після голу накал у матчі зашкалював. \”Масла в у вогонь\” підливали хмельницькі вболівальники які приїхали підтримати свою каманду. Складалось враження що вони навмисно правокували місцевих. Судді які обслуговували цю зустрі зі своїми обовязками не справлялись, навіть інспектор матчу вступав у перепалку з Мглинцем, неговорячи вже про самих гравців. Всеж таки наші гравці довели матч до перемоги. Андрій Ткачук вивів господарів у перед реалізувавши дабл пенальті. Через дві хвилини гості зрівняли рахунок, але на більше їх не вистачило. Той самий Ткачук за три хвилини до закінчення зустрічі забив свій другий гол а вже за хвилину Віталій Гончар свої влучним ударом встановив остаточний рахунок у матчі.

Отже, підопічні Віктора Мглинця здобули перемогу з рахунком 4:2, голами в цій зустрічі відзначчались: Павло Химяк (19), Андрій Ткачук (33,37) та Віталій Гончар (39) – Вадим Стасюк (27) та Олексій Колесников (35).

Склад «Меркурія»: Олег Іжаковський, Сергій Париський, Сергій Янчик, Віталій Гончар, Сергій Литвиновський, Андрій Ткачук, Сергій Рибак, Микола Радько, Павло Химяк, Андрій Чернієнко.

Результати інших матчів третього туру: «Одеса» – « Київ – НПУ» – 4:3, «Шанс – Авто» – «Лемберг» – 5:4, «Буран – Негабарит» – «Візаж» – 6:3.

12 листопада чернівецький «Меркурій» грає на виїзді з колективом «Київ» – НПУ».

peredplata