Брати Клички на Олімпі боксу. Відео (по раундах)

Брати Клички на Олімпі боксу. Відео (по раундах)Як і очікувалося, бій в Гамбурзі завершився впевненою перемогою Володимира Кличка. На жаль, Хей не став 50-им, ювілейним супротивником, якого Кличко відправив у нокаут. Однак по ходу поєдинку сумнівів у тому, що перемогу отримає український чемпіон не виникало. У підсумку, Володимир Кличко переміг рішенням суддів з рахунком 118 – 108.

З другого раунду Кличко методично почав втілювати свою стратегію на цей поєдинок. Активно працюючи лівим джебом, він постійно тримав Хея в напрузі, лише зрідка даючи британцеві можливість проводити контратаки. З 9 раунду перевага Кличка на рингу стало тотальною. Хей втомився і почав допускати помилки. Володимиру вдавалися успішні і точні комбінації, які змусили Хея побувати в нокдауні.

Слід зазначити, що британський боксер гідно виглядав в рингу, найкращим чином використовував свою швидкість, намагаючись піти від атак українця. Хоча після поєдинку Хей поскаржився на травмовану ногу, свідченням чого були його часті падіння без особливого контакту з боку супротивника. Після бою Девід Хей все ж потиснув Володимиру Кличку руку.

Отже, всі чемпіонські пояси вперше опинилися в руках братів. Що ще раз доводить, що рівних в суперважкій вазі українським боксерам немає.
Вітаємо Володимира з цією історичною перемогою!

Кличко vs Хэй. 1-3 раунд

Кличко vs Хэй. 4-6 раунд

Кличко vs Хэй. 7-9 раунд

Кличко vs Хэй. 10-12 раунд

Джерело

peredplata