Футбольні висоти маленьких буковинців

До дня Святого Миколая у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» проходила відкрита першість міста Чернівців з футболу серед дитячих команд на призи Святого Миколая.

Турнір організувало Управління фізичної культури та спорту міської ради. Участь у ньому взяло 27 команд наймолодших футболістів області. Майже 300 маленьких спортсменів виборювали призи Святого Миколая. У відкритій першості взяли участь команди Кіцманського, Новоселицького, Сторожинецького районів та міста Чернівців.
Змагання відбувались у чотирьох вікових групах: від 2004 року народження до 2001-го. Найкраще проявили свою вправність футболісти команди «Карпати» (тренер Р. Гамаль), які й стали чемпіонами турніру у трьох вікових групах: 2004 р.н., 2003 р.н. і 2002 р.н. У найстаршій віковій групі, де змагалися десятирічні хлопчики, перемогла команда «Сорбонна» (тренер О. Бужак).

У всіх групах серед призерів були вихованці тренера Андрія Лахнюка. Це команди «Олімпія» та «Адреналін». Вони вибороли 4 третіх місця і 2 других. Гарні результати показали сторожинецькі футболісти тренера О. Доскалюка. У наймолодшій віковій групі вони посіли друге місце. Також відзначилися юні футболісти ДЮСШ Новоселиця, яких тренує С. Грінь, у найстаршій віковій групі 2001 р.н. вони посіли третє місце. Ще третіми на турнірі стали хлопчики з команди «Берда» села Чорнівка, яку тренує І. Сурняк.
Команди-переможниці нагороджені кубками, гравці — грамотами, а всі учасники змагань одержали солодкі подарунки від Святого Миколая.
Вл. інф.

peredplata