Чернівчанка встановила рекорд Європи

Чернівчанка встановила рекорд ЄвропиУ Черкасах на чемпіонаті України зі стрільби з лука у приміщеннях було встановлено кілька рекордів.

Як повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому, чоловіча команда Львівської області у складі Маркіяна Івашка, Євгена Марченка та Ярослава Мокринського набрала 239 очок з 240 можливих, встановивши тим самим новий рекорд України, Європи та світу.

У жіночому турнірі Лідія Січенікова встановила рекорд Європи серед юніорів з результатом 584 бали з 600 можливих, пізніше це досягнення повторила Поліна Радіонова.

Буковинська команда також здобула «срібло» у змаганнях жіночих команд і «золото» серед юніорів (Валентин Собко, Ігор Омельченко, Нікіта Кирюхін)

У чемпіонаті взяли участь близько 200 спортсменів-лучників з десяти областей України. Змагання проходили в особистих і в командних турнірах, окремо між чоловіками і жінками, а також у двох вікових категоріях. Спочатку лучники стріляли у відбірковому колі. За найкращим результатами визначилися 32 учасники, які й продовжили боротьбу у фінальному раунді.

Джерело

peredplata