У Чернівцях запрацював ще один басейн

В обласному багатопрофільному ліцеї для обдарованих дітей до Дня знань запрацював басейн. Про це повідомляє прес-служба обласної ради.
Участь в урочистостях, 3 вересня,   що відбулися з нагоди Дня знань та початку нового навчального року в ОКУ «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей», взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Зокрема, посадовець привітав вихованців, їх батьків та педагогічний колектив ліцею зі святом, а також відзначив, що депутатський корпус обласної ради та він особисто як її голова й надалі робитиме усе можливе для забезпечення успішної роботи навчального закладу, у якому живуть, навчаються та удосконалюють свої здібності такі талановиті діти.

«Як сім років тому, коли Чернівецька обласна рада прийняла рішення про створення ліцею, так і нині разом з колегами – депутатами роблю усе залежне, аби цей навчальний був забезпечений усім необхідним. Власне лише впродовж трьох останніх років з різних джерел фінансування на створення комфортних умов для навчання та виховання ліцеїстів було виділено майже 10 мільйонів гривень. У тому числі понад 3 мільйони гривень було виділено на реконструкцію басейну та майже 1,5 мільйони гривень – не ремонт душових та санвузлів», – наголосив Іван Мунтян.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини оглянув басейн та рекреаційні зони ліцею, а також ознайомився зі спортивними досягненнями його вихованців.

peredplata