Чернівецький \”Меркурій\” став чемпіоном Першої футзальної ліги України

У вівторок, 24.07.12, остаточно вирішилася доля першого золотих нагород першої футзальної ліги України, які все-таки дістаються чернівецькому «Меркурію».

Нагадаємо, що повторний фінальний поєдинок «Меркурій» – «Титан-Зоря» (Покровське, Дніпропетровська обл..) 26.05.12 залишився недоведеним до кінця. Після 3:1 на користь чернівчан на виїзді та 1:3 вдома був призначений додатковий час, який завершився унічию 1:1. Згідно із регламентом змагань, команди мали пробивати післяматчеві пенальті. Але гості, спираючись на аналогії з великим футболом, де в такій ситуації вирішальним стає гол на виїзді, пішли з поля, вважаючи себе переможцями.

Отож, питання про перше місце у І лізі мало вирішитися вже в кабінетах Асоціації футзалу України. Розгляд проблемного питання затягнувся на тривалий час. І лише 24.07.12 у цій історії поставлено крапку – чемпіонами І ліги, як зазначив президент ФК «Меркурій» Сергій Гринюк, остаточно визнали чернівчан. Нагородження «Меркурія» заплановане на четвер, 26.07.12. Про це повідомив почесний президент клубу Іван Боднар.

У сезоні-2010/11 «Меркурій», нагадаємо, виборов «бронзу» першолігової першості України з фут залу.

Джерело sportbuk.com

peredplata