“Я вх**рив в клуб півтора мільярда”: Суркіс мав жорстку розмову з ультрас “Динамо” через Луческу

Президент “Динамо” Ігор Суркіс наважився на відверту розмову з обуреними фанатами. Говорили про скандальне призначення Мірчі Луческу головним тренером київського клубу 23 липня.

Представники ультрас “Динамо” прийшли до стадіону імені Лобановського, аби висловити своє обурення рішенням Суркіса. Про це повідомляє “Главком”.

До теми Олег Блохін про призначення Луческу: Не буду вболівати за “Динамо”, це плювок у душу  Олег Блохін про призначення Луческу: Не буду вболівати за “Динамо”, це плювок у душу

Що Суркіс сказав фанатам, а вони йому

  • Олігарх запропонував фанатам поспілкуватися на території стадіону. Він вийшов до них сам та без охорони. Водночас агресивно відреагував на те, що з вікна стадіону розмову знімали на камеру.
  • Представники ультрас одразу заявили Суркісу, що своїм рішенням він плюнув у душу фанатам: “Ви обрали того, хто вважався у нас символом непорядності, хто поливав наш клуб брудом”.

Суркіс відповів їм, що довго вагався і навіть дві доби не спав, намагаючись переконати Луческу очолити клуб. Він також вважає, що містер нібито затаїв образу на “Шахтар” і готовий їм помститися, а Ахметову довести, що той був неправий звільняючи його. Суркіс також додав, що інших кандидатур не розглядав, оскільки ця була найоптимальніша.

Ви ж критикували мене за “динамівські серця”? Хотіли іноземного спеціаліста? Маєте,
– сказав Суркіс.

Згодом між ним і фанатами розпочалася справжня перепалка та звинувачення одне одного. Власник “Динамо” згадав образливий банер у Чернігові.

За словами Суркіса, Луческу нікого змінювати не збирається. Тренером воротарів залишається Михайло Михайлов. У тренерський штаб містер візьме Олександра Спірідона (молдовського спеціаліста, який був його помічником у “Шахтарі” та “Зеніті”).

 

peredplata