Кошулинський може перемогти Садового у другому турі виборів мера Львова.

Депутат Львівської облради, заступник голови Верховної Ради України (2012-2014 рр.) Руслан Кошулинський наразі є основним суперником Андрія Садового у боротьбі за посаду міського голови Львова. Кошулинський ще не почав передвиборчої агітації, а вже претендує на перемогу у другому турі виборів.

Так, опитування засвідчує, що найбільшу підтримку серед львів’ян наразі має Андрій Садовий – 38,1%. Другим іде Руслан Кошулинський — 17,9%.

Третє та четверте місця посідають Олег Синютка та Ігор Зінкевич – 13,8 та 10,7 % відповідно.

Водночас моделювання другого туру виборів показує, що Руслан Кошулинський має високі шанси перемогти Андрія Садового.

Серед тих, хто має намір голосувати і вже визначився з вибором, 58% готові проголосувати за Андрія Садового, а 42% — за Руслана Кошулинського.

“Реально, якби вибори відбулися зараз — було би 55% на 45%. Але попереду ще щонайменше три місяці передвиборчої кампанії, тому побачимо”, – пояснив під час презентації Олексій Антипович.

Крім того, соціолог зазначив, що, на відміну від інших кандидатів, Руслан Кошулинський ще не почав своєї передвиборчої кампанії.

Результати дослідження також засвідчили, що у Руслана Кошулинського є високий баланс довіри серед населення (рівень позитивного ставлення у понад 2 рази перевищує рівень негативного, третина львів’ян не знає Кошулинського і це є для нього резервом) та високий потенціал росту рейтингу. За Кошулинського готові голосувати виборці різних партій (сьогодні рейтинг Кошулинського суттєво перевищує рейтинг його партії ВО “Свобода”).

 

peredplata