В Чернівцях відбувся відкритий чемпіонат області з панкратіону

З 2 по 4 листопада в Чернівцях проходив відкритий чемпіонат області з панкратіону. В ньому взяли участь 12 команд ЧОФП та представники Тернопільскої та Львівської областей. Чернівецькі команди представлені трьома спортивними школами: ФСТ Україна, ФСТ Динамо, ОДЮСШ. Змагання проходили за підтримки генерального спонсора фірми РОМА та обласного спорткомітету.

Учасники виборювали нагороди в трьох розділах панкратіону (розділ граплінг – боротьба в стійці та партері з використанням больових та задушливих прийомів; розділ агон – поєднання ударної техніки рук і ніг з елементами боротьби без ударів в голову; розді ММА тільки для дорослих, поєднання двох попередніх видів з ударами в голову).

Основною метою цих змагань було формування збірної області для виступів на Чемпіонатах України , а також на міжнародних змаганнях. Троє наших кращих спортсменів вже з завтра будуть проходити спортивний збір в м. Суми для підготовки на Чемпіонат світу в Польщі.

За підсумками трьох розділів третє місце посіла команда клубу СФІНКС, друге – команда клубу ПАНКРАТІОН і чемпіонами стала команда клубу ЦЕНТРАЛ.

peredplata