На Буковині хочуть розвивати легку атлетику

На Буковині працюватимуть над розвитком легкої атлетики. Про це ішлося під час наради, яку провела заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ірина Ісопенко. Разом із начальником Управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Олександром Погодіним та представниками спортивних секторів нашої області вони обговорили стан цього олімпійського виду спорту на Буковині.

«У листопаді ми почали детально аналізувати якість надання спортивних послуг в Чернівецькій області та дійшли висновку, що легка атлетика наразі потребує вдосконалення. Наше завдання – напрацювати план її розвитку. Це допоможе примножити здобутки наших спортсменів», – сказала Ірина Ісопенко.

Під час наради обговорили матеріально-технічне та кадрове забезпечення легкоатлетичних дисциплін, а також досягнення буковинських спортсменів. Окрім цього, окреслили план дій, який підвищить рівень цього виду спорту в нашому регіоні.

«Легка атлетика входить у п’ятірку найпріоритетніших олімпійських видів спорту. Буковина має хороші досягнення у цій галузі. Аби вони були ще вищими, потрібно покращити умови для занять спортом в області та удосконалити тренувальний процес», – сказав Олександр Погодін.

peredplata