Чернівецькі каратисти привезли медалі з міжнародного турніру у Болгарії

16 березня в столиці Болгарії проходив міжнародний турнір з карате «NIKON OPEN 2013». Представники двох чернівецьких клубів «Тай-Сен» та «Дзаммай» боролися за медалі з понад 400 представниками з восьми країн (Болгарії, Туреччини, Сербії, Македонії, Німеччини, України, Росії, Фінляндії). Юні спортсмени добре проявили себе у наполегливій боротьбі та показали пристойні результати.

У командному ката 10-13 років вибороли срібло Максим Купчанко, Дмитро Карвацький та Нікіта Сокульський (клуб «Тай-Сен»). В командному куміте 12-13 років бронзу завоювали Михайло Вепрюк (клуб «Тай-Сен») Кирило Гусельніков та Богдан Радомський (клуб «Дзаммай»).
Разом із представниками Одеського клубу «Спарта» представники Чернівецької школи вибороли ще дві золоті нагороди у командних видах: Ігор Столока (10-11років, клуб «Тай-Сен») та Петро Корпан (14-15років, клуб «Дзаммай»)

Яскравий виступ продемонстрував лідер чернівецьких кадетів – чемпіон України, учасник кадетсько-юніорсього чемпіонату Європи Денис Ливицький. Він зі значною перевагою перемагав представника Болгарії, демонструючи видовищну техніку, але суперник наніс відверто грубий удар після команди судді та травмував нашого спортсмена (за що одразу ж був дискваліфікований суддями). На морально-вольових якостях Ливицький здобув ще одну перемогу у півфіналі, але вже не зміг вийти на фінал. Як результат – срібна нагорода (14-15років, абсолютна вагова категорія).

Ще один представник клубу «Тай-Сен» В’ячеслав Калмуцький впевнено дійшов до фіналу, не даючи суперникам єдиного шансу. У вирішальному поєдинку В’ячеслав “перегорів”, не довівши свою перевагу над суперником. Тож отримав срібну нагороду.

Спортсменів до змагань підготували Святослав Сідлярчук, Ірина Бабюк, Євген Мотовилін та Руслан Білоскурський.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata