Футбольний клуб “Буковина” переміг “Арсенал”

У першому цьогорічному офіційному матчі першості України з футболу серед команд Першої ліги, який відбувся 5 квітня у Білій Церкві, чернівецька «Буковина» здобула вольову перемогу над місцевим «Арсеналом». Зустріч закінчилась з рахунком 4:3 на користь нашої футбольної дружини.

Після 22 ігор “Буковина” із 36-ти очковим доробком посідає сьому позицію.

« 9 квітня «Буковина» зіграє на виїзді пропущений матч 22 туру із «Динамо – 2», – як зазначив головний тренер ФСК «Буковина» Вадима Заєць, – Ми віримо у те, що «Буковина» зможе взяти реванш за прикру домашню поразку десятого серпня минулого року. Для того, щоб досягати вагомих успіхів, необхідно діяти з максимальною віддачею у кожному матчі. У хлопців бойовий настрій. Адже, незважаючи на те, що київська команда перебуває у нижній частині турнірної таблиці, вона є досить серйозним суперником».

Почесний президент ФСК “Буковина” Віталій Михайлішин привітав команду з першою офіційною перемогою у цьому році, та висловив сподівання, що і подальші виступи улюбленої команди буковинців у цьогорічній першості будуть такими ж вдалими.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata