Чернівецька область: за добу сталося 3 пожежі

Уранці 20 лютого у селі Дубове Сторожинецького району виникла пожежа у господарській будівлі, зблокованій з житловим будинком. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі у господарській будівлі. По дерев’яному перекритті вогонь поширився на покрівлю житлового будинку. Також швидкому розгоранню полум’я сприяло те, що стіни господарської споруди частково були дерев’яними. Пожежу помітив власник вже тоді, коли вогонь охопив дві будівлі – житлову та господарську. На час приїзду пожежно-рятувальних підрозділів площа пожежі склала 90 кв.м. Рятувальники з міст Сторожинець, Чернівці  та місцева пожежна охорона села Кам’яна ліквідували пожежу. Завдяки діям вогнеборців від знищення було врятовано житловий будинок. Внаслідок пожежі згоріла господарська будівля, частково покрівля та перекриття будинку. Про це інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

У селі Тернавка Герцаївського району трапилася пожежа в автомобілі «ВАЗ-2104». Легковик знаходився у гаражі. За попередніми висновками фахівців, у моторному відсіку авто сталося коротке замкнення електромережі, що й спричинило пожежу. Дим з будівлі гаражу помітили сусіди. Люди повідомили про це власника, котрий вже викликав рятувальників. До прибуття вогнеборців з міста Герца місцеві мешканці змогли самотужки загасити вогонь підручними засобами, адже площа пожежі була невеликою. Полум’я знищило моторний відсік та частково  салон легковика.

Також у селі Юрківці Заставнівського району рятувальники 5 державної поежжно-рятувальної частини міста Заставна ліквідували загорання сухої трави на відкритій території.

 

 

peredplata